Rejepande med peberfrugt og spirer
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Fedtfattig opskrift Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Broccoli-stilken skæres i tern og de grønne buketter opdeles i små buketter.
Squash, porer og peberfrugt udskæres.
Hæld vandet op i et deciliter mål eller lign.
Sæt en sauterpande eller wok over på stærk varme. Svits grøntsagerne på en varm pande i olien i 1 – 2 minutter under omrøring. Forlad ikke panden - Det går stærkt. Når grøntsagerne begynder ar bide sig fast i bunden, skal vandet hældes på under omrøring. Tilsæt bønnespirer og lad småsimre under låg i 2 min. Tilsæt rejerne. Retten jævnes med en maizenajævning. Retten smages til med salt og peber. Server med kogte nudler eller ris |
|
Opskriften er vist 30711 gange,
og udskrevet 822 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (9 stemmer) |
|
Kommentarer henrik - 2015-01-17 14:08:04 Jeg må indrømme, at det blev en kedelig ret uden meget smag. Måtte forbedre med fløde og karry. Jeg tror vandmængden er for stor ... Ulla - 2005-01-01 01:01:01 Rigtig lækker reje opskrift, kan anbefales. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne