Pighvar i sennepssovs

Pighvar i sennepssovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Pighvar - Pigvar

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Skagen Havfiskeklub

Indsendt :     
Pighvar i sennepssovs, billede 4 Pighvar i sennepssovs, billede 1 Pighvar i sennepssovs, billede 2 Pighvar i sennepssovs, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 g.filet af pighvar
 
 Kogelage:
3 dl.vand
3 dl.tør hvidvin
1 laurbærblad
2 skalotteløg
1 kvisttimian
2 kvistepersille
5 peberkorn
2 tsk.salt
 
 Sovs:
2 skalotteløg
1-2 spsk.smør
3 dl.piskefløde
 kogelage
2 spsk.dijonsennep
 Salt
 peber
 Maizena
 
 Pynt:
 Finthakket persille
 
Opskrift:
Kog fisken i kogelagen ved svag varme i ca. 8 min.

Svits de finthakkede løg i en kasserolle Tilsæt piskefløde og kogelage Kog sovsen op Jævn sovsen med Maizena Tilsættes sennep, salt og peber

Læg fisken i et ildfast fad Hæld sovsen over Sæt fadet i ovnen i 20 min. ved 230 grader C. alm. ovn.





karakterer:
Opskriften er vist 30431 gange,
og udskrevet 759 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-05-16 21:55:32
Superlækkert. Fulgte dog ikke opskriften slavisk men der blev spist op :-)