Pighvar i sennepssovs
Hovedingrediens : FladFisk - Pighvar - Pigvar Oprindelsesland : Danmark Kilde : Skagen Havfiskeklub Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kog fisken i kogelagen ved svag varme i ca. 8 min.
Svits de finthakkede løg i en kasserolle Tilsæt piskefløde og kogelage Kog sovsen op Jævn sovsen med Maizena Tilsættes sennep, salt og peber Læg fisken i et ildfast fad Hæld sovsen over Sæt fadet i ovnen i 20 min. ved 230 grader C. alm. ovn. |
|
Opskriften er vist 30431 gange,
og udskrevet 759 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Fiskermand - 2017-05-16 21:55:32 Superlækkert. Fulgte dog ikke opskriften slavisk men der blev spist op :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne