Rødfisk i ovn
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Rødfisk Oprindelsesland : Danmark Kilde : Skagen Havfiskeklub Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Grøntsagerne skæres i meget tynde strimler
Lægges i et smurt ildfast fad
Drysses med salt og peber
Smørklatter fordeles over grøntsagerne
Fadet dækkes med alufolie
Sættes i ovnen ca. 20 min. ved 200 grader C. alm. ovn.
Fisken skæres i strimler ca. 2-3 cm brede Drysses med salt og peber- lægges ovenpå grøntsagerne Smørklatter fordeles over fisken Fadet dækkes til og stilles igen i ovnen i ca. 15-20 min. |
|
Opskriften er vist 114316 gange,
og udskrevet 2407 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Bente K - 2013-09-03 10:33:11 Det var en rigtig god og nem ret. Jeg brugte bladselleri i stedet for persillerod, og vi fik hollandaise sovs til. Vi var 2 personer, men vi spiste hele portionen, så der skal beregnes dobbelt så meget til 4 pers. Per - 2012-05-12 22:47:44 Vi valgte at servere fisken med hollandaise og flourons. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne