Rødfisk i folie
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Rødfisk Oprindelsesland : Danmark Kilde : Skagen Havfiskeklub Indsendt : Red : |
|
|
Et kraftigt stykke folie pensles med olie
Drys hvid peber, salt og tørret eller frisk timian og løvstikke på
Læg 1 filet på folien
Fisken pensles med lidt olie
Drys timian, salt og peber på fisken
Læg champignon, løg og rejer på fisken
Luk pakken godt til.
Sættes i ovnen ca. 35 min. ved 180o Pakken åbnes og pyntes med citron og persille Server med flutes, kartofler eller salat. En smule hvidvin kan evt. hældes i pakken inden den sættes i ovnen |
|
Opskriften er vist 31311 gange,
og udskrevet 1296 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Sandra - 2010-07-12 14:49:12 Der står ikke noget om rejer i ingrediens listen ??? Hvor mange rejer skal man bruge - eller skal de slet ikke være der?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne