Rødfisk med safranurter
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Rødfisk Oprindelsesland : Danmark Kilde : Skagen Havfiskeklub Indsendt : Red : |
|
|
Grøntsagerne skæres i tern - svitses 4-5 min. i olie
Safran knuses og opløses i hvidvin Vin og fløde hældes over grøntsagerne Småkoger et par min. til de er knap møre Smages til med citronsaft, salt og peber Æggehviden piskes næsten stiv Olien varmes Fisken skæres i strimler ca. 2-3 cm brede Drysses med salt - vendes i æggehviden og steges ca. 3-4 min. på hver side. Serveres med de varme safranurter |
|
Opskriften er vist 10492 gange,
og udskrevet 275 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Else S. Buus - 2005-01-01 01:01:01 Da jeg ikke kunne købe rodfrugter brugte jeg rødløg, bladselleritoppe og sukkerærter. Tilføjede desuden lidt hvid balsamico til sovsen. Fisken lagde jeg i et ildfastfad, kogte grøntsagerne i væden og hældte det over fisken, som så kom i ovnen. Det smagte bare superdejligt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne