Havkat Indienne

Havkat Indienne, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Havkat - Koteletfisk

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Skagen Havfiskeklub

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
700 g.havkatfilet i skiver
 
 Endvidere:
2 dl.Æblejuice
0.5 tsk.salt
 
 Sovs:
50 g.margarine
2 tsk.karry
1 finthakket løg
1 dl.suppe
1 dl.Æblejuice fra fisken
1 dl.fløde
 
 
Opskrift:
Læg fisken i et smurt ildfast fad Hæld æblejuice og salt over Sæt fadet i ovnen ca. 25 min. ved 170 grader

Margarine, karry og løg svitses sammen, afbages med melet og spædes med suppe, fiskefond og fløde





karakterer:
Opskriften er vist 18055 gange,
og udskrevet 395 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu