Havkat Indienne
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Havkat - Koteletfisk Oprindelsesland : Danmark Kilde : Skagen Havfiskeklub Indsendt : Red : |
|
|
Læg fisken i et smurt ildfast fad
Hæld æblejuice og salt over
Sæt fadet i ovnen ca. 25 min. ved 170 grader
Margarine, karry og løg svitses sammen, afbages med melet og spædes med suppe, fiskefond og fløde |
|
Opskriften er vist 18055 gange,
og udskrevet 395 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne