Spinatpakker
Hovedingrediens : Grøntsager - Spinat Indsendt : Red : |
|
|
Lav en smørbolle af smeltet smør/margarine, tilsæt mel og rør godt.
Mælken kommes i lidt ad gangen, kom evt. lidt mere mælk i og til sidst den optøede spinat.
Spinatmassen skal være tyk.
Butterdejspladerne rulles ud. På hver halvdel lægges en skive hamburgerryg, og spinatmassen kommes ovenpå. Fold dejen og pensl med lidt vand. Tryk kanterne sammen med en gaffel, rids eller prik i dejen, så dampen kan slippe ud. Bages i ovn ved 200 grader ca. 35 min. til spinatpakkerne er brune og sprøde. Serveringsforslag: Spinatpakker med en god grøn salat. En tomatsalat bestående af tomater og rå løg eller revne gulerødder vil også være fin til spinatpakkerne. I stedet for hakket spinat kan grønkål anvendes. |
|
Opskriften er vist 13798 gange,
og udskrevet 213 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne