|
800 |
gram |
Helleflynderfilet800 gram Helleflynderfilet
|
|
|
|
|
|
Sovs:
|
100 |
gram |
Skalotteløg100 gram Skalotteløg 1 mellemstort skalotteløg vejer ca. 25 gram.
|
25 |
gram |
Margarine25 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
|
4 |
dl. |
Hvidvin, tør4 dl. Hvidvin, tør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
4 |
dl. |
Sødmælk4 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
2 |
spsk. |
Dijonsennep2 spsk. Dijonsennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
|
|
|
Salt Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
|
|
Peber Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
|
2 |
spsk. |
Hvedemel2 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
|
|
|
|
|
|
Visk:
|
|
|
Persille, frisk Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
|
|
|
Timian, tørret Timian, tørret
|
|
|
Laurbærblade Laurbærblade
|
|
|
|
|
|
Glacerede grønsager:
|
400 |
gram |
Gulerødder, skrællet vægt400 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
|
400 |
gram |
Rosenkål. frost400 gram Rosenkål. frost
|
25 |
gram |
Smør25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
|
2 |
dl. |
Vand2 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
|
|
Salt Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
|
|
Peber Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
|
|
|
|
1000 |
gram |
Kartofler, skrællet vægt1000 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
|
|
|
|
|
|
Pynt:
|
|
|
Dild, frisk Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
|
|
|
|
| |
Svits de finthakkede løg i en kasserolle.
Drys hvedemel over løgene og tilsæt hvidvin og visk og kog ind
Tilsæt mælk, sennep, salt og peber.
Læg fisken i et ildfast fad
Fisk visken op og hæld sovsen over
Sæt fadet i ovnen i 30 minutter ved 200 grader C. alm. ovn.
Glaserede grønsager:
De skrællede gulerødder skæres i tynde skiver, rosenkålen halveres.
Gulerødderne sauteres i smør.
Vand, rosenkål, salt og peber tilsættes.
dampes møre 5-10 minutter og vandet er dampet næsten af.
|