Laks med kold sennepssovs
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Oprindelsesland : Danmark Kilde : Skagen Havfiskeklub Indsendt : Red : |
|
|
Bland marinaden på en tallerken
Vend lakseskiverne i marinaden
Læg dem i en dobbelt plastpose - luk posen tæt
Lad laksen trække 6-12 timer i marinaden i køleskabet
Dup skiverne tørre Steg dem nogle minutter på hver side Rør cremefraiche med vin Smag til med de øvrige ingredienser Lad sovsen trække i køleskabet i mindst 30 min. Server laksen med sennepssovs, ris og sukkerærter |
|
Opskriften er vist 19412 gange,
og udskrevet 334 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-07-27 19:44:40 I stedet for den hvidvinen (som jeg ikke lige havde) brugte jeg et skvat hvidvinseddike. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne