Laks med hvidløg
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet uden skind Oprindelsesland : Danmark Kilde : Skagen Havfiskeklub Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 34056 gange,
og udskrevet 925 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (18 stemmer) |
|
Kommentarer Claus - 2014-12-31 18:25:37 hej jeg har prøvet at lave i dag og den fik 45 min men den var ikke færdig Per - 2012-12-07 15:03:00 Brug et dybere fad end vi har gjort på billederne, fløden kogte lidt over. Ønsker du at portionsanrette er det en fordel at skære fisken i portionsstykker mens den er rå. Inge V. - 2010-06-23 12:37:03 God ret, let at tilberede og smager dejligt. Vi dryssede retten med lidt parmesanost og serverede pasta som tilbehør. Bodil - 2008-07-19 20:55:57 Den vil indgå i menuen med jævne mellemrum hos os. ulla - 2005-01-01 01:01:01 smager skønt Hanne.Frederiksberg - 2005-01-01 01:01:01 Retten smager vidunderligt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne