Hellefisk i sennepssovs
Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk Oprindelsesland : Danmark Kilde : Skagen Havfiskeklub Indsendt : |
|
|
Kog fisken i kogelagen ved svag varme i ca. 8 min.
Svits de finthakkede løg i en kasserolle Tilsæt mælk og kogelage Kog sovsen op Jævn sovsen med Maizena Tilsættes sennep, salt og peber Læg fisken i et ildfast fad Hæld sovsen over Sæt fadet i ovnen i 20 min. ved 230o |
|
Opskriften er vist 17569 gange,
og udskrevet 628 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne