Pandefisk med kinesisk soya
Hovedingrediens : FladFisk - Rødspætte, hel Oprindelsesland : Danmark Kilde : Skagen Havfiskeklub Indsendt : Red : |
|
|
Fisken vendes i mel
Brunes gyldne på panden
Læg løgskiver og porreringe på fisken
Drys med salt og peber
Hæld flåede tomater og sojasauce over
Læg låg over panden
Småsimrer ved svag varme ca. 15 min.
|
|
Opskriften er vist 9470 gange,
og udskrevet 178 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Conny - 2010-06-10 00:53:20 Jeg brugte pangasius fisk med samme resultat - pragtfuld spise. Tilføjede lidt sambal Olek samt 3 hvidløg til 2 personer. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne