Ungkarlens rødspætte
Hovedingrediens : FladFisk - Rødspætte, hel Oprindelsesland : Danmark Kilde : Skagen Havfiskeklub Indsendt : Red : |
|
|
Panden smøres rigeligt med smør
Læg fiskene på panden
Læg dild, tomatskiver og hakket løg på fisken
Fordel smørklatter over fisken
Hæld vandet ved
Læg låg over panden
Småsimrer ved svag varme ca. 15 min.
|
|
Opskriften er vist 22369 gange,
og udskrevet 312 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer hanne - 2016-08-15 16:44:25 en herlig og nem ret.Samtidig smager den utrolig godt. Jeg bruger dog persille da vi har dild-hadere i familien. Der kan også komme asparges over fiskene. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne