Ungkarlens rødspætte

Ungkarlens rødspætte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Rødspætte, hel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Skagen Havfiskeklub

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 rødspætter
 
 Endvidere:
1 bdt.dild
1 stortløg
2 storetomater
1 tsk.salt
0.25 tsk.friskkværnet peber
150 g.smør
0.75 dl.vand
 
 Tilbehør:
 Kartofler
 
 
Opskrift:
Panden smøres rigeligt med smør Læg fiskene på panden Læg dild, tomatskiver og hakket løg på fisken Fordel smørklatter over fisken Hæld vandet ved Læg låg over panden Småsimrer ved svag varme ca. 15 min.





karakterer:
Opskriften er vist 22369 gange,
og udskrevet 312 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-08-15 16:44:25
en herlig og nem ret.Samtidig smager den utrolig godt. Jeg bruger dog persille da vi har dild-hadere i familien. Der kan også komme asparges over fiskene.