Hamburgerryg med dildblomkål og nye kartofler
Hovedingrediens : Svinekød - Hamburgerryg Indsendt : Red : |
|
|
Hamburgerryg koges i ca. 35 min og trækker i kogevandet yderligere 15 min.
Blomkålsbuketterne koges 5-6 min i letsaltet vand, tages op og holdes lune.
Vandet gemmes.
Smelt smør og rør mel i. Tilsæt under omrøring skiftevis blomkålsvand og mornaysauce. Krydr med salt og peber. Den grofthakkede dild tilsættes umiddelbart inden servering i saucen og hældes over de lune blomkål. Kartoflerne koges ca. 20 min. under låg og serveres til den dejlige ret. Tips: En god stærk sennep kan anbefales. |
|
Opskriften er vist 23543 gange,
og udskrevet 775 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.8 (20 stemmer) |
|
Kommentarer Gæst - 2009-12-16 15:51:34 Det er en slags flydende ostesovs, som iøvrigt også er rigtig god at komme på pizza kaj norre - 2009-01-26 15:24:24 Hvad er mornaysauce |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne