Hamburgerryg med dildblomkål og nye kartofler

Hamburgerryg med dildblomkål og nye kartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - GrydeSteg - GrydeStege

Hovedingrediens : Svinekød - Hamburgerryg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.hamburgerryg
300 g.blomkål i buketter
0.5 bdt.dild, grofthakket
2 dl.Mornaysauce
1 dl.blomkålsvand
 salt
 peber
20 g.smør
2 spsk.hvedemel
400 g.nye kartofler
 
Opskrift:
Hamburgerryg koges i ca. 35 min og trækker i kogevandet yderligere 15 min. Blomkålsbuketterne koges 5-6 min i letsaltet vand, tages op og holdes lune. Vandet gemmes.

Smelt smør og rør mel i. Tilsæt under omrøring skiftevis blomkålsvand og mornaysauce. Krydr med salt og peber. Den grofthakkede dild tilsættes umiddelbart inden servering i saucen og hældes over de lune blomkål.

Kartoflerne koges ca. 20 min. under låg og serveres til den dejlige ret.

Tips:

En god stærk sennep kan anbefales.





karakterer:
Opskriften er vist 23543 gange,
og udskrevet 775 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.8    (20 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-12-16 15:51:34
Det er en slags flydende ostesovs, som iøvrigt også er rigtig god at komme på pizza

  -   2009-01-26 15:24:24
Hvad er mornaysauce