Lyssej i ovn
Hovedingrediens : TorskeFisk - Lyssej (Luppe) Oprindelsesland : Danmark Kilde : Skagen Havfiskeklub Indsendt : |
|
|
Læg fisken i et smurt ildfast fad
Drys hakket løg og æble over
Hæld tomatpure over
Drys salt og peber over
Sæt fadet i ovnen i 25 min. ved 200 grader
|
|
Opskriften er vist 38654 gange,
og udskrevet 873 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (6 stemmer) |
|
Kommentarer laila - 2007-02-08 10:12:49 hvad serverer man dertil? Mette - 2005-01-01 01:01:01 Er en god slankeret. Æble og løg anbefales at hakkes meget fint. Husk salt og peber! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne