Lyssej med dild-sennepssovs

Lyssej med dild-sennepssovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : TorskeFisk - Lyssej (Luppe)

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Skagen Havfiskeklub

Indsendt :     
Lyssej med dild-sennepssovs, billede 4 Lyssej med dild-sennepssovs, billede 1 Lyssej med dild-sennepssovs, billede 2 Lyssej med dild-sennepssovs, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
6-800 g.filet af lyssej
 
 Kogelage:
4 dl.hønsebouillon
6 helepeberkorn
 salt
 
 Sovs:
25 g.smør
1 spsk.hvedemel
½ spsk.grov dijonsennep
½ dl.Citronsaft
1 potteHakket dild
 
Opskrift:
Kog fisken ved svag varme 6-7 minutter.

Sennepssovs:
Smelt smørret og pisk melet i Spæd med kogevandet til en god konsistens Kog godt igennem Smag til med sennep, citronsaft, salt og hakket dild.

Server fisken med sovsen over





karakterer:
Opskriften er vist 31032 gange,
og udskrevet 885 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (19 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-10-15 22:00:38
Det var en god ret med en rigtig god sovs. Næste gang tror jeg jeg vil bruge en fiske sennep.

  -   2011-02-10 19:47:40
Det smager supergodt. Jeg lavede den også i ovnen. Jeg må sige, at jeg vil være lidt mere varsom med citronen næste gang.

  -   2008-08-18 23:31:27
Grønsagstilbehør til denne ret kunne være kogte grønne bønner, grønne asparges eller grønne ærter.

  -   2008-08-18 23:30:17
På engelsk heder lyssej pollack, ikke at forveksle med bollocks griner.

  -   2008-08-18 00:07:17
Hvad er lyssej, jeg bor i Canada og mon den kan kobes her og hvad vil navnet vaere. Tak, Else

  -   2008-08-17 16:02:21
Fisken bør kun ligge i et lag, så der skal en stor gryde eller sauterpande til, vi valgte at lægge fisken i en bradepande med kogelagen og dække den til med staniol og så sætte den i ovnen ved 200 grader i 15-20 minutter.