Lyssej med dild-sennepssovs
Hovedingrediens : TorskeFisk - Lyssej (Luppe) Oprindelsesland : Danmark Kilde : Skagen Havfiskeklub Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kog fisken ved svag varme 6-7 minutter.
Sennepssovs: Smelt smørret og pisk melet i Spæd med kogevandet til en god konsistens Kog godt igennem Smag til med sennep, citronsaft, salt og hakket dild. Server fisken med sovsen over |
|
Opskriften er vist 31032 gange,
og udskrevet 885 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (19 stemmer) |
|
Kommentarer Jacob Laugesen - 2012-10-15 22:00:38 Det var en god ret med en rigtig god sovs. Næste gang tror jeg jeg vil bruge en fiske sennep. Leif - 2011-02-10 19:47:40 Det smager supergodt. Jeg lavede den også i ovnen. Jeg må sige, at jeg vil være lidt mere varsom med citronen næste gang. Per - 2008-08-18 23:31:27 Grønsagstilbehør til denne ret kunne være kogte grønne bønner, grønne asparges eller grønne ærter. Per - 2008-08-18 23:30:17 På engelsk heder lyssej pollack, ikke at forveksle med bollocks griner. Else Jensen - 2008-08-18 00:07:17 Hvad er lyssej, jeg bor i Canada og mon den kan kobes her og hvad vil navnet vaere. Tak, Else Per - 2008-08-17 16:02:21 Fisken bør kun ligge i et lag, så der skal en stor gryde eller sauterpande til, vi valgte at lægge fisken i en bradepande med kogelagen og dække den til med staniol og så sætte den i ovnen ved 200 grader i 15-20 minutter. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne