Persillerøræg med hamburgerryg
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt : Red : |
|
|
Pisk melet ud i lidt af mælken.
Tilsæt resten af mælken, æggene, salt og peber.
Smelt fedtstoffet i en lille gryde. Hæld blandingen i, varm den forsigtigt op og rør hele tiden mod bunden. Røræggen er færdig når den er tyk og cremet. Strø rigeligt med fint klippet persille over, server med hamburgerryg. |
|
Opskriften er vist 11086 gange,
og udskrevet 206 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne