Torskefrikadeller
Hovedingrediens : TorskeFisk - Hakket torsk Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Den rensede og benfri torsk presses og tørres med et klæde. Den hakkes to gange og røres med de øvrige ingredienser.
Steges og serveres med smeltet smør, friskkogte kartofler eller kartoffelsalat. |
|
Opskriften er vist 53920 gange,
og udskrevet 770 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (10 stemmer) |
|
Kommentarer anne-marie - 2017-08-10 20:31:45 evt, med fine kartoflr og sursødsause Dorthe F. - 2014-01-09 21:23:50 Rigtig gode med bacon isf flæsk, og fuldkornsspeltmel frem for hvedemel. Lækker konsistens! Per - 2013-02-22 10:56:57 Løg og spæk skal jo også hakkes. torsken - 2005-01-01 01:01:01 i stede for spæk kan der bruges røget bacon |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne