Lynboller 02
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
|
|
Bagetid ca. 10 minutter ved god varme (200 grader). Smør bagepladen med smør eller margarine. Smelt smørret. Hæld mælken i. Kom gæren i dejfadet. Rør den ud med mælkeblandingen. Rør resten af delene i dejen.(Hold lidt æg tilbage til pensling). Slå dejen godt i fadet. Sæt dejen på plade med to spiseskeer. Stil pladen et lunt sted. Tænd for ovnen. God varme (200 grader). Lad bollerne hæve 15 minutter. Pensl dem med æg pisket sammen med 1/2 spsk vand. Sæt pladen på midterste ovnribbe.
|
|
Opskriften er vist 48146 gange,
og udskrevet 1195 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (133 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-06-18 15:30:39 hvor mange bliver der af en potion Madmor - 2013-05-23 07:52:05 De er ok, men vil klart foretrække langtidshævede i stedet for. Men de smager da fint nok :-) Laura - 2008-04-22 14:42:17 God opskrift! Man kan godt fornemme, at melet ikke er blevet æltet, og jeg ville nok putte lidt mindre sukker i, men jeg elsker at de er hurtige, og at man ikke får dej på fingrene! Hvis de skal være grovere, kan man erstatte 1/3-1/4 af melet med fuldkornsmel - det bliver lækkert! (Der bliver 10-12 små boller til dig, der spurgte) Jelle - 2008-04-20 22:17:45 Sæt dejen på plade med to spiseskeer. - ??? Gække - 2005-01-01 01:01:01 Hvor mange boller bliver der ca.? Bare til en orentering Århus - 2005-01-01 01:01:01 Da jeg ikke er så glad for rosiner i boller har jeg prøvet at komme solsikkekerne i. Det smager rigtig godt synes jeg Kim - 2005-01-01 01:01:01 Denne bolle opskrift bliver rigtig god hvis den bliver lavet at et menneske Odense - 2005-01-01 01:01:01 disse boller er bare rigtig gode, og hurtigt lavet. Jeg har lavet dem med halvt så meget smør og sukker og så lidt mere mælk, og de blev rigtig gode. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne