Grønærtesupper
Hovedingrediens : Bælgplanter - Ærtere Indsendt : Red : |
|
|
Ærterne bælges og skylles.
Bouillonen bringes i kog.
Ærterne lægges i og koges 10 minutter, hvorefter de pureres gennem en sigte.
Mel og fedtstof røres sammen til en bolle, som koges i suppen i ca. 10 minutter, til bollen er smeltet.
Puréen røres i suppen, der gives et kort opkog.
Suppen smages til med salt, sukker og finthakket citronmelisse.
Suppen serveres varm med ristede brødterninger eller kold med frossen flødepeberrod.
|
|
Opskriften er vist 26037 gange,
og udskrevet 434 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Rita - 2010-06-12 12:08:59 Rigtig god opskrift, hvor mængden af ærter er passende. Nem og hurtig at lave, og når kun ærterne pureres undgår man sprøjt i køkkenet. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne