Grønærtesuppe med creme fraiche og laks
Hovedingrediens : Bælgplanter - Ærtere Indsendt : Red : |
|
|
Ærterne kommes i en gryde med vand og bouillonterninger. Koges i 20 minutter. Blandes eller gnides gennem en sigte, kommes tilbage i gryden med smør og de to slags fløde og smages til med salt og hvid peber. Suppen serveres med creme fraiche eller flødepeberrod og en strimel røget laks. I stedet for laks kan de komme fine små frosne ærter på suppen samt klippet persille, ligesom rejer også smager godt.
|
|
Opskriften er vist 15944 gange,
og udskrevet 521 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne