Grønærtesuppe 03
Hovedingrediens : Bælgplanter - Ærtere Indsendt : Red : |
|
|
Salat og porre snittes fint og dampes i smør. 200 g ærter tilsættes og dampes med et par minutter, før bouillonen hældes ved. Lad suppen simre, til grønsagerne er helt møre(ca. 5 minutter).
Derefter blendes suppen og hældes gennem en sigte. Lad suppen koge godt igennem og fjern evt. skum. Smag til med salt og peber og evt. lidt sukker, og pisk smørret i lige før servering. Anret suppen med blancherede ærter og kørvelblade. Giv smørristet sandwichbrød til. |
|
Opskriften er vist 17193 gange,
og udskrevet 231 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne