Grønærtesuppe 02
Hovedingrediens : Bælgplanter - Ærtere Indsendt : Red : |
|
|
Ærterne koges i 10 minutter med vand og bouillonterning. Suppen blendes og sies evt., så den er fri for skaller. Hældes tilbage i gryden og varmes, før fløden og den mousserende hvidvin hældes i. Suppen må ikke koge. Smages til med salt og peber.
Grønærtesuppen serveres gerne kold i en suppekop med en klat creme fraiche, rejer og persille på toppen. |
|
Opskriften er vist 19670 gange,
og udskrevet 440 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (7 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 lækker og raffineret smag |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne