Grøn ærtesuppe
Hovedingrediens : Bælgplanter - Ærtere Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smørret smeltes og melet røres i.
Hønsebouillonen røres i lidt efter lidt, og bringes i kog. Kom ærterne i suppen, lad den koge for svagt blus 10-15 minutter under låg. Suppen blendes og bringes i kog igen og smages til med salt og kværnet peber. Mens suppen koger skæres baconskiverne i strimler og ristes sprøde. Fløden piskes. Anretning: Baconstrimlerne fordeles i suppekopperne. Der pyntes med 1 tsk. flødeskum. Dersom De skulle have en rest champagne, hældes der lidt over flødeskummet. Der serveres groft rugbrød til. |
|
Opskriften er vist 35147 gange,
og udskrevet 596 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne