Gurkemejeris
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris Indsendt : Red : |
|
|
Bring bouillonen i kog i en tykbundet gryde. Tilsæt gurkemeje, salt og ris under omrøring, og kog dem ved svag varme og under tætsluttende låg i ca. 12 min. Tag gryden af varmen og lad risene trække ca. 12 min. under låg. Rør risene igennem med en gaffel.
|
|
Opskriften er vist 30176 gange,
og udskrevet 223 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (19 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne