Hamburgerryg i tartelet

Hamburgerryg i tartelet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

ForretterRet : Forretter - Tarteletter

Hovedingrediens : Svinekød - Hamburgerryg

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.kogt kold hamburgerryg i mindre stykker
100 g.champignon i kvarte
0.5 porre i skiver
0.25 bdt.friskhakket persille
2 dl.mælk
30 g.smør
15 g.hvedemel
 salt
 peber
 Muskatnød, stødt
4-6 tarteletter
 
Opskrift:
Porre og champignon sauteres let af. Drysses og omrøres med mel. Mælken tilsættes og der røres. Smag til med salt, peber og muskatnød. Inden servering i de varmede tarteletter tilsættes hamburgerryg og friskhakket persille.





karakterer:
Opskriften er vist 32361 gange,
og udskrevet 930 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-04-21 11:42:47
jeg elsker den