Hamburgerryg i tartelet
Hovedingrediens : Svinekød - Hamburgerryg Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Porre og champignon sauteres let af. Drysses og omrøres med mel. Mælken tilsættes og der røres. Smag til med salt, peber og muskatnød. Inden servering i de varmede tarteletter tilsættes hamburgerryg og friskhakket persille.
|
|
Opskriften er vist 32361 gange,
og udskrevet 930 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (6 stemmer) |
|
Kommentarer christine jensen - 2007-04-21 11:42:47 jeg elsker den |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne