Aspargessauce
Hovedingrediens : Rodfrugter - Hvide asparges, konserves Indsendt : Red : |
|
|
Hæld aspagersstykkerne til afdrypning i en sigte. Bring Sauce Naturel i kog i en gryde. Kog den ved svag varme og under omrøring i ca. 2 min. Tilsæt aspagersstykkerne og varm saucen igennem under forsigtig omrøring. Smag saucen til med salt.
Servering: Kan serveres til kogt kylling eller høne, kartofler og broccoli. |
|
Opskriften er vist 20459 gange,
og udskrevet 249 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (5 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 er den fryseegnet? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne