Nougathorn

Nougathorn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KagerRet : Kager - Horn

Hovedingrediens : Diverse produkter - Nougat

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
50 g.blødt smør
100 g.Nougat, blød
½ æg
1 tsk.vanillesukker
 dl.hvedemel
75 g.god mærk chokolade
 
Opskrift:
Rør nougat og smør ensartet i en skål. Rør dernæst det halve æg i sammen med vanillesukker. Tag skeen op, kom melet i og ælt dejen sammen med hænderne. Nu er dejen så blød at den skal i køleskabet et par timer.

Tril dejen i lange tynde pølser og skær dem i ca. 6 cm. lange stykker. Form dem til horn og bag dem let sprøde i 8-10 min i midten af ovnen ved 200º. Afkøl hornene på en rist.

Bræk chokoladen i små stykker og smelt den i en skål over varmt vandbad eller på ½ min. i mikroovnen. Dyp hornenes ender i chokolade og lad dem tørre på et stykke bagepapir.





karakterer:
Opskriften er vist 55181 gange,
og udskrevet 1032 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (40 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-02-01 15:03:48
Obs! Der mangler væske + havemiddel i denne opskrift!!!!

  -   2011-08-15 18:14:29
mangler igen et billede jeg ved jo ikke hvordan de skal se ud