Nougathorn
Hovedingrediens : Diverse produkter - Nougat Indsendt : Red : |
|
|
Rør nougat og smør ensartet i en skål. Rør dernæst det halve æg i sammen med vanillesukker. Tag skeen op, kom melet i og ælt dejen sammen med hænderne. Nu er dejen så blød at den skal i køleskabet et par timer.
Tril dejen i lange tynde pølser og skær dem i ca. 6 cm. lange stykker. Form dem til horn og bag dem let sprøde i 8-10 min i midten af ovnen ved 200º. Afkøl hornene på en rist. Bræk chokoladen i små stykker og smelt den i en skål over varmt vandbad eller på ½ min. i mikroovnen. Dyp hornenes ender i chokolade og lad dem tørre på et stykke bagepapir. |
|
Opskriften er vist 55181 gange,
og udskrevet 1032 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (40 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2014-02-01 15:03:48 Obs! Der mangler væske + havemiddel i denne opskrift!!!! l....... - 2011-08-15 18:14:29 mangler igen et billede jeg ved jo ikke hvordan de skal se ud |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne