Grøn libanesisk sovs (salkha)
Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Olie Oprindelsesland : Libanon Indsendt : Red : |
|
|
Start med at blende olien, en tsk. salt og sennepspulveret. Knus allehånde, tilsæt den og cayennepeberet. Tilsæt vineddiken lidt efter lidt og forsæt med krydderurterne - og evt. en pris sukker.
Smag til med mere olie, eddike og salt. Tips: Saucen er holdbar i ugevis i køleskab. |
|
Opskriften er vist 17790 gange,
og udskrevet 206 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (6 stemmer) |
|
Kommentarer aya taleb - 2011-01-25 15:15:42 det er en god hjemmeside og giver gode opskrifter |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne