Grøn libanesisk sovs (salkha)

Grøn libanesisk sovs (salkha), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Olie

Oprindelsesland : Libanon

LibanonIndsendt :      Red :

Ingredienser:
3.25 dl.olivenolie
1 tsk.sennepspulver
 Cayennepeber
0.25 tsk.allehånde
 rød vineddike
1 spsk.estragon
1 spsk.merian
1 spsk.hakket purløg
1 spsk.hakket top af forårsløg
1 spsk.persille
1 spsk.hakket kørvel
1 tsk.rørsukker
 Køkken eller middelhavssalt
 
Opskrift:
Start med at blende olien, en tsk. salt og sennepspulveret. Knus allehånde, tilsæt den og cayennepeberet. Tilsæt vineddiken lidt efter lidt og forsæt med krydderurterne - og evt. en pris sukker.

Smag til med mere olie, eddike og salt.

Tips:

Saucen er holdbar i ugevis i køleskab.





karakterer:
Opskriften er vist 17849 gange,
og udskrevet 206 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-01-25 15:15:42
det er en god hjemmeside og giver gode opskrifter