Stegt hamburgerryg med karryris og ristet banan
Hovedingrediens : Svinekød - Hamburgerryg Indsendt : |
|
|
Hamburgerryg sættes over at koge.
Bør koge ca. 30 minutter ved svag varme.
Risene koges efter anvisning og afkøles herefter i sigte. Skær fire skiver af den ene halvdel og gem resten til tarteletter. Peberfrugt, porre og bønnespirer svitses af sammen med karry og tilsættes herefter ris. Varm godt igennem sammen med 1 deciliter bouillon. Banan deles i 2 stykker og steges af i pande sammen med skiverne fra hamburgerrygen. |
|
Opskriften er vist 28372 gange,
og udskrevet 583 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (10 stemmer) |
|
Kommentarer leomor - 2005-01-01 01:01:01 Den er go` |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne