Chokoladekys marengs
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Mandlerne smuttes (skallen pilles af efter de er dyppet i kogende vand), de tørres af og skæres i fine strimler før de ristes på en varm tør pande i få minutter.
Æggehviderne piskes meget stive og sukker blandes i mens Du fortsætter med at piske til marengsen er stiv. De kolde, ristede mandler og vaniljesukker blandes i, og kakaoen sigtes i (det skal sigtes for at blive blandet bedre). Det hele skal blandes, og med en ske sætter du blandingen i toppe på en smurt bageplade. De bages midt i ovnen på 150 grader i 30 – 35 minutter. Hvis du vil lave dem som små kys, skal de bage i kortere tid. For at se om kagerne har bagt længe nok, tags en ud af ovnen og skæres igennem. Det er et spørgsmål om smag, om man vil have kagerne lidt fugtige eller helt tørre. Tips: Der er nok til 10 store eller 15 mindre. |
|
Opskriften er vist 22261 gange,
og udskrevet 318 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Natascha - 2012-03-24 12:25:09 De er super lækre men en ting der er irreterende er at når man skal til at putte sukker i og chokoladen i bliver den helt flydende så det vil så sige at det er meget svært og får det til at blive runde- hvad gør jeg forkert????? anonym - 2011-01-29 23:26:46 God idé med kakao og mandler, men det er meget dårligt beskrevet hvordan man skal blande mandler, kakao og vaniljesukker i. Det er også svært at vide hvor stiv hviderne skal være inden man putter sukker i. Ville det ikke være smartere at putte kakao og vaniljesukker i sammen med sukkeret og så blot vende mandlerne i til sidst? Min blev også flydende igen. Æv, irriterende. Bedre formulering tak! Linda - 2010-09-14 18:13:40 Nu har jeg prøvet at lave de her kyskager flere gange, og det hele går perfrkt lige indtil jeg skal blande kakao i. Har prøvet med elpisker og med at vende det imed en ske, og hver gang bliver æggehviderne flydende igen. Hvorfor??? Hvad gør jeg galt? anonym - 2010-03-02 19:25:35 ved du ikke der er gluten i vaniliesukker da det er et blandingskrydderi jtk - 2010-01-26 17:38:17 de smager simpelhend fantastisk vi er 13 og 13 og ville prøve at lave dem uden forældrene opdaget det og så da vi var færtige så gav vi forældrene dem og de sage at de smagte pisse godt undskyld stave fejlne men er ikke god til at stave idag god opskrivt far jtk :-) Nikoline - 2007-09-11 19:31:13 Øj de lækker lækker! man kunne også tilsætte nogle chokoladestykker :) ralf og mortimer - 2005-01-01 01:01:01 de er bare kanon :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne