Whiskeysovs

Whiskeysovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SaucerRet : Saucer - Saucer med spiritus

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Whisky

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Whiskeysovs, billede 4 Whiskeysovs, billede 1 Whiskeysovs, billede 2 Whiskeysovs, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
70 g.tomatpure konc.
70 g.tomatketchup
2 tsk.rosmarin
 tsk.sukker (efter smag)
2 spsk.whisky
2 dl.fløde
 Salt
 Peber
 
Opskrift:
Steg først et par gode bøffer. Gerne i deres eget fedt. Tag bøfferne af panden, og lad fedtet blive på panden.

Ingredienserne tilsættes i rækkefølge, smag til med salt og peber. Varm sovsen op.





karakterer:
Opskriften er vist 91570 gange,
og udskrevet 1814 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (127 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-03-11 16:06:56
Er det ikke noget med at alkohol så fordampe?

  -   2013-05-04 21:21:17
Er det en mild whiskey kan man sagtens komme mere whiskey i sovsen. -Vi var to der smagte den, og vi var begge enige, hvormed vi endte med at bruge ca. 3 spsk.

  -   2012-04-04 09:45:53
Synes saucen bliver bedst hvis den får lov at stå nogle timer og trække.

  -   2011-05-06 11:17:17
Jeg bruger altid denne opskrift, når jeg skal lave whiskey sovs. Jeg bruger mere sukker end angivet - nærmere 3 tsk. Har også lavet den i light-version med mælk i stedet for fløde - det virker også ganske fremragende.

  -   2010-07-25 19:03:00
smager formeget af ketchub