Whiskeysovs
Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Whisky Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Steg først et par gode bøffer. Gerne i deres eget fedt. Tag bøfferne af panden, og lad fedtet blive på panden.
Ingredienserne tilsættes i rækkefølge, smag til med salt og peber. Varm sovsen op. |
|
Opskriften er vist 91570 gange,
og udskrevet 1814 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (127 stemmer) |
|
Kommentarer Nadia - 2015-03-11 16:06:56 Er det ikke noget med at alkohol så fordampe? Simon - 2013-05-04 21:21:17 Er det en mild whiskey kan man sagtens komme mere whiskey i sovsen. -Vi var to der smagte den, og vi var begge enige, hvormed vi endte med at bruge ca. 3 spsk. Hanne - 2012-04-04 09:45:53 Synes saucen bliver bedst hvis den får lov at stå nogle timer og trække. Henrik - 2011-05-06 11:17:17 Jeg bruger altid denne opskrift, når jeg skal lave whiskey sovs. Jeg bruger mere sukker end angivet - nærmere 3 tsk. Har også lavet den i light-version med mælk i stedet for fløde - det virker også ganske fremragende. Rasmus - 2010-07-25 19:03:00 smager formeget af ketchub |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne