Arabiske frikadeller
Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød Oprindelsesland : Arabien Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Løget rives på et råkostjern
Krydderurterne hakkes fint
De blandes godt med de øvrige ingredienser til en fars, som hviler min. ½ time i køleskaber
Farsen trilles til små frikadeller, der steges i olien ved mellemstærk varme i 12-15 min
Tips: Hvis man skal lave frikadeller i store portioner, kan man bruge dem på panden og stege dem færdig i ovne ved 200 grader C. alm. ovn i 10-15 min. |
|
Opskriften er vist 125140 gange,
og udskrevet 2911 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (170 stemmer) |
|
Kommentarer mette - 2010-06-27 18:45:48 det ser godt nok lækkert ud:) Kristin - 2009-09-20 17:11:34 De er rigtig lækre hvis man bruger hakket lammekød, men en ikke alt for lav fedtprocent! Er godt tip er at putte helt finthakket rød peber i (ikke den stærke slags)! _SUPER OPSKRIFT_ nishy - 2009-05-27 19:46:22 nej det er ikke felafel, der er stor forskel, man laver aldrig felafel uden kikærter .... anonym - 2009-05-21 11:54:29 det hedder falafel Per - 2009-04-18 13:12:28 På billedet har vi serveret frikadellerne med cous cous og tomatsalat samt olivenolie. ulrik - 2007-09-30 16:29:18 superb emil 12år - 2005-01-01 01:01:01 perfekt emil 12ar - 2005-01-01 01:01:01 good |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne