Lahma-bi-ageen - Syriske kød pizzaer
Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød Oprindelsesland : Syrien Indsendt : Red : |
|
|
Rør gær og sukker ud i 4-5 spsk af vandet og lad det stå lunt, til det skummer.
Sigt så mel og salt ned i en stor skål og tilsæt gærblandingen, allehhånde og så meget vand, at det bliver en blød dej.
Ælt dejen i 10 min på en melet bordblade, indtil den slipper bordet og fingre.
Tril dejen til en kugle, læg den i en skål med et klæde over og lad den hæve et lunt sted til dobbelt størrelse (ca. 1 time)
Imens æltes alle ingredienserne til fyldet sammen til en blød og jævn blanding. Når dejen er hævet "slås" luften ud af den, og den trilles til kugler på størrelse med golfkugler. Lad disse kugler hvile 10 min. Og rul dem så til flade cirkler (ca. 12-15 cm i diameter) Smør et pænt lag af "fyldet" på hver cirkel - helt ud til kanten. Bag dem i 10-15 min ved 200 grader - Dejen skal være lysebrun, men stadig blød nok til at folde De spises med lidt citronsaft ovenpå og rulles sammen som en pandekage og spises sammen med salat. |
|
Opskriften er vist 25213 gange,
og udskrevet 536 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (25 stemmer) |
|
Kommentarer Stine - 2013-09-20 11:35:36 Hvor mange bliver der?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne