Hamburgerryg i folie
Hovedingrediens : Svinekød - Hamburgerryg Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver.
Fordel dem på 4 stykker godt smurte alufolie.
Læg løgringe på.
Kom kødet skåret i 4 tykke skiver på og derefter tomatskiver. Rør smør og knust hvidløg sammen og fordel det over tomaterne. Drys med hakket persille. Fold folien om fyldet og sæt pakkerne i et fad. Sæt pakkerne i ovnen i 50 minutter ved 175 grader C. alm. ovn. |
|
Opskriften er vist 174590 gange,
og udskrevet 11737 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (41 stemmer) |
|
Kommentarer Peter - 2018-11-17 10:23:27 Super god ret. men lad være med at koge, hverken kartofler eller kød først, så bliver det virkeligt kedeligt. Skru hellere lidt op for varmen 190gr. Og nej kartoffelskiver fra frost smager ikke godt! Birgit - 2018-05-29 16:59:26 Jeg bruger frosne kartofler i skiver. Det er let og smager godt. Ekstra hvidløg og masser af persille. 😊 IngeHH - 2018-02-01 14:57:23 Jeg har prøvet det. Det er rigtig, rigtig godt. Christina - 2017-10-02 19:33:36 Lækkert, jeg bruger den som resteopskrift, hvor hamburgerryggen altså er tilberedt i forvejen. Det er dejligt med en skål salat til - virkeligt nem opskrift, og stort set ingen opvask. Merete - 2016-10-26 17:52:11 Jeg er enig med Anders. Min familie og jeg syntes det var kedeligt. anonym - 2014-09-01 19:39:58 Super lækkert! Jeg valgte dog kun at komme én stor kartoffel i hver pakke og erstatte med en ok tyk skive aubergine. Og tomater blev 2 cherrytomater i hver pakke - og for at sætte prikken over iét er det ikke tosset med en skive ost i pakken :-) Velbekomme Anders - 2013-09-16 06:22:13 Jeg synes ærligt talt det var en kedelig ret. Kun kartoflerne var ok, men kødet var skuffende. MD Schou - 2012-08-26 18:21:38 Jeg gjorde det med roastbeef og tilføjede springløj blev rigtig godt Bente - 2010-11-10 08:07:04 En rigtig lækker ret, hele familien var vild med den, jeg havde den i ovnen 50 min som der står, så lod jeg den stå pakket ind i folien, og så var den bare lækker, helt mør. anne - 2010-04-11 13:38:29 min hamburgerryg skulle lige have et kvarter mere og jeg forslår at man koger kartoflerne i et kvarter først. synes man skal have rigeligt med tomat og revet ost kan også tilføjes Christian - 2008-12-17 16:38:46 Super nemt og næsten ingen opvask. Måske snarere en time i ovnen og prøv med lidt ost på toppen over tomaten. Mums. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne