Mutabbal - auberginedip med tahina
Hovedingrediens : Grøntsager - Auberginer Oprindelsesland : Arabien Indsendt : Red : |
|
|
Rids auberginerne og bag dem i en meget varm ovn eller på grillen, til de ser sorte ud og kødet virker blødt, når man trykker let med fingeren.
Når auberginerne er afkølede, pilles skindet af, og kødet lægges i en skål og moses med en gaffel.
Tilsæt hvidløget.
Når man har opnået en lidt grød, tilsættes tahina, spidskommen og citronsaft
Spredes ud på en tallerken og drysses med hakket persille og oliven
Serveres med pitabrød |
|
Opskriften er vist 22847 gange,
og udskrevet 498 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (11 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2008-09-16 16:05:33 Det er muligt,at retten er 'forkert'som en læser mener... men den smager ret godt ;-D Jeg har tilføjet et par spsk. Labaneh og det letter lidt på den 'fede' smag. mvh Mette libaneser - 2008-03-31 09:50:27 den mutabal aubergine som du laver er helt forkert. jeg synes de skal tage kurser af en ægte arabisk kok. men ellers held og lyke Hanne Jørgensen - 2005-01-01 01:01:01 dejlig let, minder om hummus |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne