Mutabbal - auberginedip med tahina

Mutabbal - auberginedip med tahina, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Dip

Hovedingrediens : Grøntsager - Auberginer

Oprindelsesland : Arabien

ArabienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
3 storeauberginer
3 fedknust hvidløg
 salt
50-75 ml.tahina
1 citron saften heraf
1 tsk.stødt spidskommen
1 spsk.olivenolie
 
 Pynt:
 Hakket bredbladet persille
 Sorte oliven
 
Opskrift:
Rids auberginerne og bag dem i en meget varm ovn eller på grillen, til de ser sorte ud og kødet virker blødt, når man trykker let med fingeren. Når auberginerne er afkølede, pilles skindet af, og kødet lægges i en skål og moses med en gaffel. Tilsæt hvidløget. Når man har opnået en lidt grød, tilsættes tahina, spidskommen og citronsaft Spredes ud på en tallerken og drysses med hakket persille og oliven

Serveres med pitabrød





karakterer:
Opskriften er vist 22904 gange,
og udskrevet 498 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-09-16 16:05:33
Det er muligt,at retten er 'forkert'som en læser mener... men den smager ret godt ;-D Jeg har tilføjet et par spsk. Labaneh og det letter lidt på den 'fede' smag. mvh Mette

  -   2008-03-31 09:50:27
den mutabal aubergine som du laver er helt forkert. jeg synes de skal tage kurser af en ægte arabisk kok. men ellers held og lyke

  -   2005-01-01 01:01:01
dejlig let, minder om hummus