Jordbærkager
Hovedingrediens : Bær - Jordbær Indsendt : Red : |
|
|
Skær butterdej ud i 4 aflange firkanter, pensl dem med sammenpisket æg og bag dem ved 220 grader C i ca. 15 minutter.
Drys dem med flormelis og sæt dem under grillen, til sukkeret er karamelliseret. Lad dem afkøle. Pisk fløde, creme fraiche og revet appaelsinskal sammen med 2 spsk flormelis til en luftig creme. Vend halve eller kvarte jordbær i. Put fyldet i i de flækkede butterdejkager. |
|
Opskriften er vist 44599 gange,
og udskrevet 495 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (167 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2005-01-01 01:01:01 Det må være lidt som butterdejsæsker hvor man skærer toppen af og trykker det midterste af butterdejsstykkerne lidt ned så at der bliver en æske, med buterdejsæskerne kan man også skære nogle strimler ca 1 cm brede og lægge dem rundt i kanten, så bliver der bedre pladds til fyld. Anne Sofie - 2005-01-01 01:01:01 Den smager godt og dufter godt nem at lave |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne