Jordbærkager

Jordbærkager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Bær - Jordbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.frossen butterdej
1 æg
3-4 spsk.flormelis
1 dl.piskefløde
1 dl.cremefraiche 38%
1 appelsin
250 g.jordbær
 
Opskrift:
Skær butterdej ud i 4 aflange firkanter, pensl dem med sammenpisket æg og bag dem ved 220 grader C i ca. 15 minutter.

Drys dem med flormelis og sæt dem under grillen, til sukkeret er karamelliseret. Lad dem afkøle.

Pisk fløde, creme fraiche og revet appaelsinskal sammen med 2 spsk flormelis til en luftig creme. Vend halve eller kvarte jordbær i.

Put fyldet i i de flækkede butterdejkager.





karakterer:
Opskriften er vist 44599 gange,
og udskrevet 495 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (167 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Det må være lidt som butterdejsæsker hvor man skærer toppen af og trykker det midterste af butterdejsstykkerne lidt ned så at der bliver en æske, med buterdejsæskerne kan man også skære nogle strimler ca 1 cm brede og lægge dem rundt i kanten, så bliver der bedre pladds til fyld.

  -   2005-01-01 01:01:01
Den smager godt og dufter godt nem at lave