Jordbærkage med flødeostcreme

Jordbærkage med flødeostcreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KonditoriRet : Konditori - Lagkage

Hovedingrediens : Bær - Jordbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Bunde:
1 dl.kaffefløde 9%
 dl.mælk
60 g.smør
4 æg
 dl.sukker
1 tsk.vanillesukker
 dl.hvedemel
3 tsk.bagepulver
0.25 tsk.salt
 
 Fyld:
500 g.jordbær
450 g.flødeost
1 dl.flormelis
5 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Bunde:
Bring fløde 13% og mælk i kog, tag det fra varmen, tilsæt fedtstof og lad det svale. Pisk hele æg, sukker og vanillesukker tyk og skummende. Bland mel, bagepulver og salt og vend det forsigtigt i æggemassen. Tilsæt flødeblandingen. Kom dejen i en velsmurt springform, der er drysset med rasp. Bag bunden ca. 40 min ved 175. Lad kagen blive kold. Del den i tre bunde.

Fyld:
Skær jordbærrene i skiver. Rør flødeost og flormelis sammen. Pisk fløden til skum. Bland flødeost og flødeskum. Læg lagkagen sammen med jordbærrene og halvdelen af cremen - gem nogle jordbær til pynt.

Pynt:
Smør resten af cremen ud over hele kagen og pynt med de resterende jordbær.

Tips:

Jordbærrene kan erstattes med kiwi eller anden frugt.





karakterer:
Opskriften er vist 29092 gange,
og udskrevet 648 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu