Jordbærkage med chokolade
Hovedingrediens : Bær - Jordbær Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pisk æggehviderne stive og pisk halvdelel af sukkeret i. Pisk til massen er sej. Rør resten af sukkeret i sammen med kokosmel og sesam. Bred dejen ud på en bradepande, ca 22 * 34 cm, og bag den på næstnederste rille ved 180 grader C. alm. ovn ca 25 min. Køl kagen af.
Skær jordbærrene i kvarte og læg dem på. Smelt chokoladen over vandbad ved svagt blus og dekorer kagen med den smeltede chokolade. |
|
Opskriften er vist 92504 gange,
og udskrevet 1006 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (21 stemmer) |
|
Kommentarer god - 2011-08-25 17:20:11 rigtig lækker den ser fantastik ud mmmm elske rden |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne