Hamburgerryg med hvidkål fra Alsace

Hamburgerryg med hvidkål fra Alsace, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - GrydeSteg - GrydeStege

Hovedingrediens : Svinekød - Hamburgerryg

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :     
Hamburgerryg med hvidkål fra Alsace, billede 4 Hamburgerryg med hvidkål fra Alsace, billede 1 Hamburgerryg med hvidkål fra Alsace, billede 2 Hamburgerryg med hvidkål fra Alsace, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1500 g.hamburgerryg
1 hvidkålshoved
2 nelliker stukket i et løg
100 g.tynde spækstrimler
2.5 dl.hvidvin
2.5 dl.svinebouillon
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Hamburgerryg koges i letsaltet vand i 1½ time og trækker ½ time.

Kålen snittes fint og blancher i 1 minut i kogende vand så den falder sammen. Hæld den i en si og pres alt vandet af.

Bred de tynde spækstrimler ud i bunden af gryden og hæld kålen i, læg løget midt i kålen, hæld vin og bouillon ved og damp kålen under låg til den er meget mør.

Smag til med salt og peber og server hamburgerryg til.





karakterer:
Opskriften er vist 48479 gange,
og udskrevet 491 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (27 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu