Hamburgerryg med hvidkål fra Alsace
Hovedingrediens : Svinekød - Hamburgerryg Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Hamburgerryg koges i letsaltet vand i 1½ time og trækker ½ time.
Kålen snittes fint og blancher i 1 minut i kogende vand så den falder sammen. Hæld den i en si og pres alt vandet af. Bred de tynde spækstrimler ud i bunden af gryden og hæld kålen i, læg løget midt i kålen, hæld vin og bouillon ved og damp kålen under låg til den er meget mør. Smag til med salt og peber og server hamburgerryg til. |
|
Opskriften er vist 48479 gange,
og udskrevet 491 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (27 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne