Jordbær romaine
Hovedingrediens : Bær - Jordbær Indsendt : Red : |
|
|
Bærrene skylles. Et stort bær med stilk tages fra til pynt. Bærrene pilles og drysses med sukker og vaniljesukker. Fløden piskes ikke for stiv. Husblasen udblødes og smeltes i 2 spsk. kogende vand. Sukkeret røres i. Husblasopløsningen hældes på en gang i flødeskummet og røres ud deri. Flødeskum og jordbær lægges lagvis på et fad i pyramideform. Man slutter med en top flødeskum og et stort bær. I kanten stilles mandelbuer med citronglasur.
Mandelbuer: Smørret røres blødt. Sukkeret drysses i. Citronskal, saft, mandler og mel røres i. Dejen fyldes i en sprøjtepose med flad tylle og sprøjtes ud på smurt plade i flade bånd på ca. 6 cm. Kagerne bages i forvarmet ovn 6 min. ved 185 gr. Alle kagerne skal være bagt på en gang. Pladen afkøles 1-2 min., før kagerne forsigtigt løsnes med en paletkniv og bues over en flaskehals. Hvis de sidste kager bliver hårde, må pladen stilles i ovnen igen et øjeblik. Mandelbuerne kan gemmes i kagekasse. De glaseres før brug med citronglasur. |
|
Opskriften er vist 8759 gange,
og udskrevet 165 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne