Jordbær i vin rosé

Jordbær i vin rosé, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kold DessertRet : Kold Dessert - Frugt

Hovedingrediens : Bær - Jordbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.jordbær
2 spsk.flormelis
3.75 dl.vin rosé
8 Husblas, blade
1 dl.kogende vand
3 spsk.sukker
2.5 dl.piskefløde, pisket til skum
1 tsk.sukker
1 tsk.vaniljesukker
 
Opskrift:
De nippede, skyllede bær afdryppes, lægges i en skål og drysses evt. med flormelis. Husblasen udblødes i koldt vand og smeltes i 1 dl kogende vand. Sukkeret røres i, vinen tilsættes. Gelésaften smages til og hældes over bærrene på nær 1 dl. Skålen stilles koldt. Når geleen er stivnet, hældes den sidste gelésaft over, så overfladen bliver glat og bærrene dækket. Desserten stilles koldt. Letsødet flødeskum, smagt til med vaniljesukker, serveres til.





karakterer:
Opskriften er vist 10592 gange,
og udskrevet 188 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu