Jordbær i vin rosé
Hovedingrediens : Bær - Jordbær Indsendt : Red : |
|
|
De nippede, skyllede bær afdryppes, lægges i en skål og drysses evt. med flormelis. Husblasen udblødes i koldt vand og smeltes i 1 dl kogende vand. Sukkeret røres i, vinen tilsættes. Gelésaften smages til og hældes over bærrene på nær 1 dl. Skålen stilles koldt. Når geleen er stivnet, hældes den sidste gelésaft over, så overfladen bliver glat og bærrene dækket. Desserten stilles koldt. Letsødet flødeskum, smagt til med vaniljesukker, serveres til.
|
|
Opskriften er vist 10592 gange,
og udskrevet 188 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne