Sfihar
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Arabien Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Dej:
Tørgæren røres ud i koldt vand, og hældes i melet sammen med salt & olie. Det hele æltes godt. Hæver et lunt sted til dobbelt størrelse. Fars: Det hele blandes godt. Lav ca. 4 boller af dejen. Bollerne rulles tyndt ud. Stikkes ud med stort glas til en bund, hvorpå der lægger ca. 1 tsk. af farsen. De formes som en "ruder" ved at bukke kanterne ind mod midten, til der er en synlig firkant på størrelse med en to kr. De sættes på en plade som er smurt godt med olie (bagepapir dur ikke). pinjekerner eller hakkede mandler lægges på. Bages i ovnen, ved 250 grader, i ca. 20 minutter. |
|
Opskriften er vist 30083 gange,
og udskrevet 561 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (44 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-01-26 15:01:13 tak tak :) mange gode infomationer. Har en udenlandsk kæreste og vil derfor lære at lave deres mad :) Herrig - 2008-07-23 22:53:43 Opskriften er rigtig god! Måske er 2 dråber olivenolie lige i underkanten, og så smager farsen også dejligt, hvis man tilsætter 2 tsk. garam masala (et færdigt blandings krydderi). Laila - 2007-05-31 14:41:15 De er rigtig lækre og kan spises med alt... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne