Okrasuppe bamya yemegi

Okrasuppe bamya yemegi, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Bælgplanter - Okra

Oprindelsesland : Tyrkiet

TyrkietFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.friske okra
300 g.oksekød i tern
3 storeløg
5 dåsertomater
2 chilipebre
2 tsk.salt
1 tsk.koncentreret tomatpure
2 tsk.koncentreret citronsaft
 l.varmt vand
 
Opskrift:
Stilken snittes af okraerne, som halveres. De skylles grundigt.

Margarinen smeltes. Kødet og de hakkede løg brunes heri, hvorefter tomaterne, der er skåret i mindre stykker, de hakkede chilipebre og kryderierne brunes med under omrøring i ca. 15 minutter.

Det varme vand og de istandgjorte okra tilsættes, og suppen koger nu under låg i 25 min. for svag varme. Okraerne må endelig ikke koge ud.

Til sidst kommes tomatpureen og citronsaften i. Suppen koger op og serveres med simit.

Tips:

Retten kan fryses og genopvarmes i ovn.





karakterer:
Opskriften er vist 17026 gange,
og udskrevet 271 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-10-02 15:28:37
Opskriften virker ikke gennemarbejdet. Hvor kom den margarine fra? SKAL suppen koge 25 minutter, eller bare cirka, men tages af først, hvis okraerne viser tegne på udkogning. Hvorfor må okraerne ikke koge ud. De bruges jo netop ofte som jævning.