Okrasuppe bamya yemegi
Hovedingrediens : Bælgplanter - Okra Oprindelsesland : Tyrkiet Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Stilken snittes af okraerne, som halveres. De skylles grundigt.
Margarinen smeltes. Kødet og de hakkede løg brunes heri, hvorefter tomaterne, der er skåret i mindre stykker, de hakkede chilipebre og kryderierne brunes med under omrøring i ca. 15 minutter. Det varme vand og de istandgjorte okra tilsættes, og suppen koger nu under låg i 25 min. for svag varme. Okraerne må endelig ikke koge ud. Til sidst kommes tomatpureen og citronsaften i. Suppen koger op og serveres med simit. Tips: Retten kan fryses og genopvarmes i ovn. |
|
Opskriften er vist 17013 gange,
og udskrevet 271 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (7 stemmer) |
|
Kommentarer larsm223 - 2012-10-02 15:28:37 Opskriften virker ikke gennemarbejdet. Hvor kom den margarine fra? SKAL suppen koge 25 minutter, eller bare cirka, men tages af først, hvis okraerne viser tegne på udkogning. Hvorfor må okraerne ikke koge ud. De bruges jo netop ofte som jævning. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne