Sukkerbrødskage - Gâteau Genoise
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pisk de hele æg meget grundigt med sukker.
Sigt mel og bagepulver sammen, så melet er meget luftigt.
Vend det i æggene med få tag og uden at røre mere nødvendigt.
Fyld dejen i en springform ca 22 cm i diameter, der er smurt 2 gange med smør og drysset med et tyndt lag mel eller rasp. Bag kagen ved 200 grader C alm. ovn 25-30 minutter, prøv med en pind, om den er gennembagt. Tips: Sukkerbrødskager er ret neutrale i smagen og egner sig derfor til tilsætning af smagsingredienser som citron, appelsin, vanille, chokolade, rom, likør eller andet. Dejen kan også tilsættes 75 g smeltet, afkølet smør for at udvirke lidt saftiger. En ægte sukkerbrødsdej er ellers helt uden fedtstof. |
|
Opskriften er vist 51062 gange,
og udskrevet 624 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2017-09-22 12:56:54 På billedet har vi delt kagen i 2, fyldt den med et halvt brev koldcreme og 2 bananer i skiver, flødeskum og friske bær på toppen :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne