Linsesuppe med citron
Hovedingrediens : Bælgplanter - Grønne linser Oprindelsesland : Libanon Indsendt : Red : |
|
|
Linserne skylles og koges i vand i ca. ½ time. Olien varmes i en gryde, hvori løg og hvidløg klares. Tilsæt de hakkede bladbeder, kartofler i tern, citronsaft og de kogte linser + vand. Koges i ca. 15 min. Smages til med salt og drysser med hakket persille eller fennikel.
|
|
Opskriften er vist 25889 gange,
og udskrevet 343 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Poca - 2005-01-01 01:01:01 Laver den uden bladbede - det er ikke altid til at få fat i Poca - 2005-01-01 01:01:01 Fin suppe - lidt tam i smagen som udgangspunkt. Hjælper at tilføje lidt kyllingefond og spidskommen. Drysset med frisk koriander perfekt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne