Taboule og frisk bulgur salat med persille

Taboule og frisk bulgur salat med persille, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SalaterRet : Salater - Salater

Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager

Oprindelsesland : Libanon

LibanonIndsendt :      Red :

Ingredienser:
½ kopfin bulgur
4 forårsløg, finthakkede
2 tomater, hakkede
1 gul peberfrugt, fint hakket
100 g.bredbladet persille, hakket
1 tsk.mynte
1 icebergsalat
2 spsk.olivenolie
2 spsk.citronsaft
 salt
1 knsp.kanel og kommen
 
Opskrift:
Hæld en kop kogende vand over bulguren og lad trække i en skål i 5 min. Rør tomater, forårsløg, peberfrugt, bulgur og krydderurter sammen i en skål. Krudr godt med salt, hvid peber, kanel, kommen, citron og olie. Serveres kold med blade af icebergsalat.





karakterer:
Opskriften er vist 23641 gange,
og udskrevet 439 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-06-11 18:38:30
Den Taboulé der var at købe i de franske supermarkeder i sydfrankrig havde persille og kanel i. Det var dog også muligt at købe den med mynte og kanel. så helt gal kan den vel ikke være..

  -   2005-01-01 01:01:01
det er ikke rigtig taboli. Man kan finde den rigtige opskrift i kogebøger med mad fra mellemøsten!!!

  -   2005-01-01 01:01:01
delvis forkert

  -   2005-01-01 01:01:01
Taboule er mere enkel, uden peberfrugt, salat kanel og kommen

  -   2005-01-01 01:01:01
Har ikke noget med Thaboullieh at gøre