Tyrkiske lammekoteletter med Tabouleh
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter Oprindelsesland : Tyrkiet Kilde : Føtex Indsendt : Red : |
|
|
Læg de optøede lammekoteletter i en marinade af oregano, timian, spidskommen, kanel og oliven-
olie, og lad dem trække mindst 1 time i køleskabet.
Kog bulgur i grønsagsbouillon ca. 12 minutter for svag varme og under låg. Halver peberfrugterne, fjern kernerne og tryk dem flade. Grill peberfrugterne på skindsiden, til skindet er mørkt og bobler op. Læg peberfrugterne til afkøling 5 minutter i en pose, træk skindet af og skær dem i strimler. Skræl agurken, flæk den på langs, fjern kernerne og skær den i skrå skiver. Drys agurkeskiverne med groft salt og læg dem til afdrypning et kvarter i en sigte. Skyl og dup tør. Snit forårsløgene. Rør bulguren sammen med citronsaft, reven citronskal og olivenolie. Kom peberfrugt, agurk og forårsløg i og smag til med ekstra salt og peber. Drys salaten med mynte og koriander blade. Grill lammekoteletterne 2-3 minutter på hver side og krydr med salt og peber. Grill pitabrødene på hver side, skær dem i mindre stykker og spis dem til lammekoteletterne sammen med tabouleh. |
|
Opskriften er vist 18970 gange,
og udskrevet 452 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne